annelieke.reismee.nl

'sensatie' in het huis

Even een korte update! De afgelopen 2 weken heb ik niet zoveel gedaan, doordeweeks natuurlijk stagelopen en vorig weekend heb ik op zaterdag gewinkeld hier in Bondi Junction, 's middags nog even naar de Chocolade Bar gegaan en zondag ben ik 's ochtends naar Bondi Beach gelopen en volgens mij de rest van de dag niet zoveel gedaan.

Afgelopen woensdagavond zaten we in de tuin te eten toen Lisette ons kwam verblijden met chocola! Ze had op haar stage een hele zak vol chocola meegekregen omdat ze daar een enorm paasei hadden en het anders niet op ging (het moet dus echt wel een GIGANTISCH ei geweest zijn). Dus het hele huis was blij.

Maar toen was het vrijdag...
Sinds kort hebben we een nieuwe 'huismanager', die er voor moet zorgen dat alles hier een beetje schoon blijft en het 's avonds stil is enzo. We hadden al in de gaten dat deze beste kerel flink agressief kan worden, zo had hij vorige week een aantal keukenspullen in de container gegooid omdat het niet op tijd was opgeruimd en schreeuwt hij regelmatig dat Nederlanders niet deugen, alleen met een iets andere bewoording. Kortom, je vraagt je af, wat doe je hier nog, pak je biezen en vertrek. Maar nee, in plaats daarvan nam hij vrijdagavond zijn 4 vrienden mee (allemaal 3 meter lang en 2 meter breed, hij zelf is dat ook) om 2 jongens hier uit het huis even in elkaar te rammen. Die ochtend was er een 'ruzie' geweest met hun, al weet ik niet meer waar dat over ging. De 2 jongens waar het om ging waren niet thuis (zij waren, hoe ironisch, in de sportschool) dus dat was maar goed ook. Natuurlijk stond binnen de kortste keren het hele huis beneden om te kijken wat er aan de hand was. Uiteindelijk een beetje geschreeuw en toen gingen ze weer weg. Wij waren ons ondertussen aan het klaar maken om te gaan stappen en hebben dit dan ook maar weer voortgezet. Onderweg naar het treinstation kwamen we de 2 bewuste jongens uit het stagehuis nog tegen, die ergens op een hoekje stonden te wachten omdat ze niet wisten of ze nu nog wel naar huis durfden te gaan.
Wij zijn die avond naar Kings Cross gegaan en eerst nog even wat gedronken bij Roel, die eerst ook in het Stagehuis woonde maar nu een kamer heeft bij Central.

Zaterdag ben ik met Isaura en Susanne naar Cronulla gegaan, het was wel een tijdje reizen met de trein en de bus, daar op het strand gelegen. Ook hadden we daar bij een slijter nog een doos met shotjes gehaald. Allemaal verschillende en in leuke glaasjes. Daarna weer naar huis, eten, omkleden en weer naar Roel en daarna naar de Sidebar. Leuke avond gehad daar! Bij thuiskomst hoorden we dat onze leuke huismanager weer uit zijn vel gesprongen was. Dit keer was hij bij iemand de kamer binnen gedrongen (schuimbekkend en al), om 4 uur 's nachts... De reden is een beetje onduidelijk. Ook had hij nog de spijlen van de trap kapot geramd. Een aantal mensen die thuis waren en het gehoord hadden, hadden zich verzameld op een van de kamers omdat ze niet meer naar beneden durfden. Wij hadden er zelf niks van meegekregen, alleen de verhalen gehoord.

Vandaag was het uiteraard het gesprek van de dag en een aantal mensen hadden Stagehuis in Nederland gebeld en gemaild met wat er allemaal aan de hand is. Dus nu maar hopen dat er iets geregeld gaat worden want het gaat een beetje te ver allemaal nu. Tot zover de ontwikkelingen in Stagehuis, een huis vol sensatie.

Ook heb ik vandaag weer de Coastal Walk van Bondi naar Coogee gedaan. Kimberley, Susanne, Lisette en Sandra wilden deze wandeling maken omdat ze dat nog niet gedaan hadden. En sportief als we zijn gingen Mariska en ik ook nog een keertje gezellig mee!

Donderdag vertrek ik naar Melbourne om even een paar daagjes vakantie te vieren, volgende keer meer hierover! Ik heb afgelopen weken ook niet echt foto's gemaakt, dus die 3 die ik heb komen ook volgende keer wel ;)

Adios

Chantelle

He gatver annie die man die klink echt eng hoor! Wat een rare joh. Pas maar op hoor. Beter word er snel wat aan gedaan..

Hier is het ook heerlijk weer ja ja je gelooft je oren niet want ja we kunnen zonder jas naar buiten hoera hahaha

Tjitske

Wat een vage man joh! Idd hopelijk wordt er snel wat aangedaan!

En om sjannie aan te vullen: je kunt zonder jas naar buiten en dan hoef je ook niet eens een trui aan ;) ja anders denk je die lopen zonder jas maar wel met een trui, nee gewoon in een t-shirt! eindelijk! (tis wel en beetje raar, want ik heb mn zomerjas nog niet aangehad en loop wel al zonder jas buiten... :S)

Iris

ZO das wel eng annie! hopenlijk wordt ie er snel uitgezet!

Ja tis heerlijk weer hier! Ik heb net de hele tijd met romy in de tuin gelegen met een hempje en korte broek! En ik zat nog te twijfelen om mn bikini aan te doen :P twas echt warm, heerlijk! kheb het gemist :)

Daphne

Ohh wat eng die man :| Hopelijk is die snel weg zeg!!

En hier is het idd wel redelijk lekker weer (dat wil zeggen aan de kust is het net te doen met een trui aan) alleen in de nacht vriest het!!! Niet normaal (kortom ik heb 2 nachten door de kou niet geslapen...en dan wil je niet weten wat ik aan had en wat ik aan dekens had :|)

Iris

En is die engerd al weg?