Still enjoying Sydney!
Howdy!
Deze week weer lekker stage gelopen, ben nog 2 dagen bij een andere vestiging van het bedrijf gaan werken omdat zij die week een presentatie hadden voor een universiteit en daar moest het een en ander voor voorbereid worden. Deze shop zat in Coogee, dus dat was wel fijn werken zo bij het strand! Ook zit er een super fantastisch winkeltje waar ze erg lekkere broodjes, smoothies en fruitsalades hebben.
Vrijdag was het dan weer weekend en gingen we op stap nadat we eerst thuis flink wat rosé hadden gedronken dus jullie kunnen wel raden hoe deze avond is verlopen. Het was in ieder geval erg gezellig! Het grootste gedeelte van de groep ging naar de Ivy, maar daar waren wij vorige week al geweest dus ben ik met Susanne, Kimberley, Nick, Arend Jan, Isaura en Sandra naar de Argyle gegaan.
Zaterdag redelijk vroeg opgestaan want het was mooi weer, en mooi weer betekend strand. Samen met Susanne en Marloes ben ik op de bus gestapt richting Watsons Bay. Daar heerlijk op het strand gelegen en in de zee gezwommen (nadat we onszelf bang hadden lopen maken door te bedenken dat er haaien zitten). Daarna nog even wat gegeten en toen weer terug richting Bondi Junction want we moesten op tijd thuis zijn vanwege Mardi Grass. Die avond was er namelijk een soort van gay parade in de stad waar we natuurlijk erg graag bij wilde zijn. Deze avond kwam ook Petra weer terug van haar road trip langs de Oostkust. Ze had erg veel moeite moeten doen om ons te bereiken want ze was haar telefoon kwijt geraakt en had dus geen nummers meer. Uiteindelijk toch hier aangekomen en even onze kamer geterroriseerd met al haar spullen haha. Er waren namelijk geen hostels meer vrij dus kwam ze gezellig bij ons bivakkeren.
Bij Mardi Grass aangekomen konden we natuurlijk niks van die hele optocht zien omdat er een triljoen mensen voor ons stonden maar toch was het wel weer leuk om meegemaakt te hebben. Overal liepen ook enorm aparte figuren rond te banjeren dus er viel genoeg te zien! Na een tijdje hadden we het wel gezien en gingen we even langs het appartement van Meanda (zij woonde eerst ook in Stagehuis maar is nu in het centrum gaan wonen) om haar nieuwe stekkie te bewonderen. Hierna was het plan om te gaan stappen, eerst nog even ergens een pizza punt gehaald. Later kwamen we nog een bandje tegen die op straat aan het spelen waren en Petra is nog met ze mee gaan zingen, echt super cool! Toen op de trein gestapt richting Kings Cross, daar aangekomen toch maar besloten om de trein terug te pakken naar Central en lekker ouderwets naar de Side Bar te gaan.
Zondag ben ik met Kimberley en Susanne gaan winkelen in het centrum en later kwam Petra ook nog. Lekker geshopt en goed geslaagd ;) We waren wel echt helemaal kapot na ons shopavontuur dus tegen 6en zaten we ergens bij een food court uit te puffen en een beetje voor ons uit te staren. Totdat we besloten uit eten te gaan, uiteindelijk terecht gekomen bij de Mexicaan in Oxford Street omdat de restaurants in Darling Harbour te duur waren of er niet lekker uitzagen volgens ons. Ook bij de Mexicaan waren we niet voorruit te branden dus zaten we als een stelletje zombies aan ons tafeltje. Toch was het eten erg lekker en ook was het ondanks de vermoeidheid erg gezellig, wederom was het Petra’s afscheidsetentje, maar nu dan echt echt echt!
Maandag hoefde ik pas om 11 uur te beginnen op stage dus kon ik mooi Petra even uitzwaaien (tot op het treinstation dan;)). Want vandaag ging ze dan toch echt weg *sniksnik*! Petra, Sydney mist je!
Verder deze week weer stage gelopen, ook weer een dagje naar Coogee geweest om daar te helpen.
Nu is het donderdagavond en ben ik druk bezig met wassen en spullen inpakken (dit alles met Guus op de achtergrond, nouja stiekem staatie heel hard) want morgen ga ik op SURF CAMP! Jaaa wie had dat gedacht, ik die gaat surfen, nou ik ook niet, maar toch is het zo. Het zal wel lekker verzuipen worden (het gaat ook nog eens regenen) maar dat maakt niet uit want de fles rosé zit al in m’n tas!
Ook heb ik gisteren een tripje naar de OUTBACK gepland! Ja mensen het wordt steeds gekker, nu ga ik ook al kamperen om een of andere rode steen te zien… achja, je bent in Australië of je bent het niet he. Dit tripje was vrij onverwachts maar we hadden een vlucht naar Alice Springs gespot die zo goedkoop was dat we het niet konden laten schieten. Dus 18 maart zit ik samen met Kim en Suus in het vliegtuig! Gelukkig konden we vrij krijgen van stage (we moeten nu wel een keer op zaterdag werken).
Inmiddels ben ik weer aan het einde gekomen van al mijn boeiende belevenissen, foto’s komen er binnenkort ook weer aan (ik hoop vanavond al), zie daarvoor onderstaande site
Ohhhhhhhhhh annieee je heb het daar echt wel leuk zo te horen!!
HAHHAHA surfen met een fles rose.. ook een optie :P Ben benieuwd naar je surf avontuur hahaha laat iemand foto;'s maken he!!
Ivy daar gaat me nichtje vaak heen. Wie weet hebben jullie elkaar zomaar voorbij gelopen :P
xx
Veel surf plezier!!! :D
Hier begint trouwens de lente een beetje door te komen, wel 5 graden! en morgen sneeuw, maar wel zon en blauwe stukken lucht :P jippie!
Surfse!!!!
Jaah die 5 graden is echt lekker :D:D
EN nu het verhaal over het surfcamp!:) ben benieuwd!
XX