Hunter Valley
Dinsdag was het de laatste dag van Wendy in het stagehuis voordat ze ging reizen en ook een ander meisje vertrok de volgende dag naar Nederland (maar die kende ik niet want zij was gaan reizen voordat ik aan kwam). Voor deze gelegenheid gingen we met een groepje uit eten bij de Italiaan. Toen we ons eten op hadden zagen we bij het tafeltje naast ons iets staan wat ons wel aansprak: een enorme buis gevuld met cocktail met aan de onderkant een tapje. Dus wij dachten, die moeten we ook hebben, wij vragen wat het was, beetje onduidelijk allemaal, maar uiteindelijk hebben we een lekkere cosmopolitain ‘tap’ besteld! Ook was het deze avond dat het opeens keihard begon te regenen, gelukkig was het wel even droog toen wij naar de trein moesten lopen!
Verder heb ik de hele week gewoon stagelopen en niet zoveel bijzonders gedaan. Alleen is de nachtrust hier iets korter dan ik gewend ben, op de een of andere manier wordt het toch elke keer weer laat. Dus vrijdag was ik nogal moe op stage en begon ook een paar keer in het Nederlands te praten haha. En een collega begon een paar keer in het Tsjechisch, dus m’n begeleidster (die gewoon Engels spreekt) zegt aah wat doen jullie ik kan het echt niet verstaan hoor haha.
’s Avonds zouden Petra en Shefki gaan zingen en gitaar spelen in de tunnel bij central (trein station) en daarvoor gingen Susanne, Petra en ik nog uit eten bij de Mexicaan want we hadden trek in een burrito! Ook nog een heerlijk toetje gegeten, chocolade cake! Na de Mexicaan dus op naar Central en daarna nog wezen stappen. Het is dus ook deze avond weer lekker laat geworden.
Zaterdag regende het echt gigantische, mega stortbuien gewoon! We besloten ’s middags om even naar het winkelcentrum te lopen om te kijken of ze ergens spelletjes hadden, want verder konden we toch niks doen. We hebben 2 spellen kaarten, 4 op een rij, mens erger je niet en dobbelstenen gekocht (en dat alles voor nog geen 15 dollar) dus wij kunnen ons weer even vermaken op regenachtige dagen. Maargoed, het regende dus nogal heftig en het is een beetje heuvelachtig dus het waren lekkere watervallen overal, ook is de garage nog ondergelopen haha.
’s Avonds maar niet meer zoveel gedaan want zondag moesten we vroeg op (5.45) om naar de Hunter Valley te gaan.
Zondagochtend dus vroeg opgestaan (te vroeg) en Suus ging bij Petra even checken of ze al wakker was, dus zij op de deur kloppen en roepen, PETRAAA en ik sta hier nog in onze kamer komt opeens Petra van beneden: jaa? Was ze dus net terug van het stappen haha en zegt ze doodleuk, ja ik kom wacht even dan doe ik nog even een andere broek aan!
De eerste stop van de tour was een National Park, daar even een stukje gelopen toen het even droog was en daarna weer het busje in op weg naar de wijngaarden. We zijn bij drie wijngaarden gestopt om wijn te proeven en daarna weer terug naar Sydney!
Check ook de foto’s bij week 5!
Zijn weer leuke foto's en leuk verhaal! Is het nu regenseizoen daar?
Veel plezier nog! xxx
weer een verhaaltje! Leuk hoor an. Haha dus toch nog je buritto gegeten haha. Nou pff je heb het daar wel naar je zin hoor ik weer.. Lekker hoor. Hier is het weer ook niet echt geweldig.. Voor de verandering gaat het van de week weer is vriezen haha. We msnen :p
Ahhh ik krijg gelijk trek in burrito's!! (en ik wordt net wakker haha :P Ik moest ook ff wat slaap inhalen :P).
En hoe waren de wijntjes?
Hai annie, wanneer komt er een nieuw verhaal;)
Met suus der verjaardag dr vast bij! Have fun. XX