annelieke.reismee.nl

first 24 hours in SYDNEY

De eerste dag Sydney zit er al weer op! Om het echte Sydney gevoel te krijgen hebben we vandaag dan ook maar meteen een bezoekje gebracht aan de harbour bridge en opera house!

Zie de fantastische foto's ;)

Gisteren zijn we om iets voor 9 uur 's avonds geland na een laaaaange vlucht.

Op schiphol liepen wij Joris Linsen (van Hello Goodbye) nog tegen het lijf, en we staan ook heel leuk met m op de foto (niet geheel vrijwillig), mam stuur die foto nou, we zijn razend benieuwd en willen deze graag in onze kamer hangen!!

Ook doken er opeens 3 kiwies op! Dit keer totaal onverwacht haha, leuk dat jullie er waren!

Op weg naar de gate ging er nog een alarm af, er werd een man opgepakt waarna vervolgens alle prullenbakken gecontroleerd werden, even dachten we nog ter plekke te ontploffen, maar gelukkig hebben we Sydney gehaald!

Vanuit Amsterdam naar Hongkong hadden we een kleine vertraging opgelopen, we moesten nog ff de-icen, en op Hongkong hadden we maar 2 uur om onze overstap te halen, dit was nu iets minder dan anderhalf uur. Maar natuurlijk hebben we het gewoon gehaald en ook onze koffers zijn gezellig met ons mee gekomen.

Tijdens de vlucht hebben we ons prima vermaakt met films en series kijken, het slapen lukte niet echt en vooral de laatste paar uur komen de films je neus uit en heb je overal pijn, dus toen was het niet zo leuk meer, maar ach dat wisten we al he, dat het ver weg was.

In het vliegtuig naar Sydney moesten we een immigratie formulier invullen waar we een beetje de zenuwen van kregen, maar toen het bij aankomst werd gecheckt was het: you are coming for holiday and work? Ok have fun!

Hierna hebben we een taxi gezocht en zijn we naar het huis gereden, aangebeld in de hoop dat er iemand open deed want zelf hadden we natuurlijk nog geen sleutel. Gelukkig waren er genoeg mensen thuis die ons hebben verwelkomt en meteen het een en ander hebben verteld (waar de supermarkt zit bijvoorbeeld).

Hier om de hoek zit een heel groot winkelcentrum dus dat is handig, de supermarkt is zelfs tot 24.00 open!

Vandaag zijn we dan ook maar meteen inkopen gaan doen, we moesten echt van alles hebben: handdoeken, shampoo, afwasmiddel en ga maar door, het was ff sjouwen maar we hebben alles in huis nu zo ongeveer! Net hebben we een grote schoonmaak gehouden, wat nodig was ook :p ook hebben we onze insecten-killer-spray al moeten gebruiken, gelukkig op mieren en geen kakkerlakken, maar die zijn hier in huis helaas wel aanwezig.

Morgen gaan we de weg uitvinden naar onze stages en nog wat dingetjes kopen en regelen.

Ik heb vernomen dat het weer in Nederland lekker koud en sneeuwig is, hier is het zomer dus het is hier een stukje warmer J

Oja de muren zijn hier heel kaal, dus mochten jullie de behoefte voelen om kaartjes, foto's, brieven, kunstwerken of andere creatieve uitspattingen te sturen:

Edgecliff road 50-52

Woollahra NSW 2025

Sydney, Australia

Chantelle

Haha wat een grappig verhaaltje. Je bent nog niet weg en gebeurd al weer gelijk van alles he. Gelukkig hebben jullie allebei je koffers haha.
~
Het is hier inderdaad heel koud dus ik ben jaloers op julie :P

Latoya

Hee meiden!!

WAUW wat een reis! Nog geen jaar geleden Thailand en nou dit! Ongelofelijk!!! IK ben HEEEEEL JALOERS hahahaha! Geniet er echt van, dit maak je maar 1 keer in je leven mee! Ik zal trouw op jullie site kijken hoe het eraan toe gaat :) haha!

Heel veel succes en vooral plezier he meiden!

Latoya

Daphne

Zooo klinkt echt leuk nu al :D

En hier is het inderdaad koud :( Vriezen enzo...dus mocht je de behoefte hebben om een beetje zon op te sturen...hijs is welkom ;)

Tjitske

Klinkt echt super leuk! Lekker die kakkerlakken... maar gelukkig zie ik dat niet heel sydney is overspoeld met water en drijvende schapen.. ;)

Anke

Heeeeey Lieve meiden,

Ja, k ga ervan uit dat Suus over je rug mee leest, dus richt me berichtjes gewoon aan jullie allebei!
Fijn te horen dat alles goed gegaan is! :D Ik had Suus nog gesmst om te vragen of jullie goed aangekomen waren enzo, maar heb er niks op gehoord..Hebben jullie wel jullie gewone telefoons bij of kopen jullie daar een lokaal nummer vanwege de kosten?

Zoooo, nu wil ik jullie nog heeeel veeel plezier wensen! De eerste foto's zijn al hartstikke leuk, en k ben nu al jaloers op jullie zon! Hier vriest het en ist koud! Brrrr....! haha

NOu, k spreek jullie snel weer!

Liefs, Dikke kus

Nanda

Leuk om jullie avonturen een beetje mee te beleven.
Heel veel plezier en geniet hiervan.

Groetjes van ons allemaal